Tarta cu spanac, ceapa verde si tofu

Printeaza

Tarta cu spanac, ceapa verde si tofu din: faina, ulei, apa calduta, sare, ceapa verde, marar, patrunjel, ulei, sare, tofu, gris.

Ingrediente:Tarta_cu_spanac_ceapa_verde_si_tofu

pentru aluat:

  • 350 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 150 ml apa calduta
  • 1 praf de sare

pentru umplutura:

  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 300 g tofu
  • 3 linguri gris

 

Mod de preparare:

Din făină, ulei, apă călduţă şi sare frămânţi un aluat, pe care-l întinzi apoi într-o foaie subţire.

Fierbi în câteva clocote spanacul. Il laşi la scurs într-o strecurătoare. Toci ceapa, spanacul, pătrunjelul şi mărarul.

Le amesteci cu grişul, caş­cavalul vegetal dat prin râzătoare, uleiul, sarea şi piperul.

Ungi o formă cu ulei, o tapetezi, aşezi foaia de aluat şi pui peste ea umplutura.

Dai tava la cuptor, la foc potrivit, nu maiirnult de 30 de minute.

Tarta cu spanac, ceapa verde si tofu

Tarta_cu_spanac_ceapa_verde_si_tofu

Pofta buna!

 

 

 

 

 

poate iti place si:

Tarta cu spanac si tofu

Retete de post: Tarta cu spanac si tofu din: faina integrala, sare, margarina, apa rece, spanac, ulei, ceapa, ciuperci, togu, marar, patrunjel si seminte de floarea soarelui. Ingrediente: blat: 225 g faina integrala sare 115 g margarina de la frigider circa 2 linguri apa rece umplutura: 450 g spanac proaspa oparit si tocat 2 linguri […]

 

 

Tarta cu tofu si spanac

Tarta cu tofu si spanac din: apa, faina, sare, ulei, conopida, spanac, ceapa verde, usturoi, faina, marar, patrunjel, branza tofu, smantana vegetala, sare, piper. Ingrediente: pentru aluat: 75 ml apa 300 g faina sare 50 ml ulei pentru umplutura: 1/2 conopida 400 g spanac 1 legatura ceapa verde 2 catei de usturoi 1 lingura faina […]

 

 

retete

Legume cu tofu la tigaie

Legume cu tofu la tigaie din: tofu, ardei rosu, rosii, morcovi, mazare, spanac, ulei de masline, sos de soia, piper, cimbru, busuioc, menta. Ingrediente: 500 g tofu 1 ardei roşu 3 roşii 2 morcovi 200 g mazăre 500 g spanac 3 linguri ulei de măsline 3 linguri sos de soia piper cimbru busuioc mentă Mod […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.