Biban umplut

Printeaza

 Biban umplut

Ingrediente:Biban umplut

  • 4 bibani
  • 1 ceapă
  • 2 căţel de us­turoi
  • roşii
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 linguri pesmet
  • lingură zeamă de lămâie
  • 1 leg. cimbru verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingeţi untul şi uleiul căliţi ceapa şi usturoiul, tocate mă­runt.

Tăiaţi roşiile în cubuleţe şi amestecaţi-le cu cimbrul tă­iat mărunt, pesmetul, sucul de lămâie, sare şi piper.

Cu acest amestec umpleţi peştii curăţaţi, spălaţi şi uscaţi. Prăjiţi peştii pe grătar sau în tigaie în ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.