Biban umplut

Printeaza

Biban umplut din: biban, ceapa, usturoi, rosii, unt, ulei de masline, pesmet, zeama de lamaie, cimbru verde, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 bibani
  • 1 ceapă
  • 2 căţel de us­turoi
  • roşii
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 linguri pesmet
  • lingură zeamă de lămâie
  • 1 leg. cimbru verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Biban umplut: Incingeţi untul şi uleiul căliţi ceapa şi usturoiul, tocate mă­runt.

Tăiaţi roşiile în cubuleţe şi amestecaţi-le cu cimbrul tă­iat mărunt, pesmetul, sucul de lămâie, sare şi piper.

Cu acest amestec umpleţi peştii curăţaţi, spălaţi şi uscaţi. Prăjiţi peştii pe grătar sau în tigaie în ulei.

 

Pofta buna!

 

 

 

Gin Tonic cu Căpșuni: O Băutură Răcoritoare

Gin Tonic cu Căpșuni: O Băutură Răcoritoare din: gin tonic, apa tonica, capsuni, lime, gheata, frunze de menta, sirop de capsuni. Ingrediente: 50ml gin 150ml apa tonica 3-4 căpșuni proaspete, tăiate în sferturi 1 felie de lime Cuburi de gheață O mână de frunze de mentă proaspete Zahăr sau sirop de căpșuni (opțional) Mod de […]

Vin Fiert cu Note Exotice

Vin Fiert cu Note Exotice din: vin rosu sec, coaja de portocala, coaja de lamaie, suc de lamaie, suc de portocala, anason, ghimbir, cardamom, miere, scortisoara, mirodenii. În sezonul rece, nu există nimic mai reconfortant decât o cană de vin fiert aromat. Cu această rețetă de Vin Fiert veți aduce o explozie de arome în […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.