Gin Tonic cu Căpșuni: O Băutură Răcoritoare din: gin tonic, apa tonica, capsuni, lime, gheata, frunze de menta, sirop de capsuni. Ingrediente: 50ml gin 150ml apa tonica 3-4 căpșuni proaspete, tăiate în sferturi 1 felie de lime Cuburi de gheață O mână de frunze de mentă proaspete Zahăr sau sirop de căpșuni (opțional) Mod de […]
Biban umplut
PrinteazaBiban umplut din: biban, ceapa, usturoi, rosii, unt, ulei de masline, pesmet, zeama de lamaie, cimbru verde, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 bibani
- 1 ceapă
- 2 căţel de usturoi
- roşii
- 1 lingură unt
- 1 lingură ulei de măsline
- 2 linguri pesmet
- lingură zeamă de lămâie
- 1 leg. cimbru verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Biban umplut: Incingeţi untul şi uleiul căliţi ceapa şi usturoiul, tocate mărunt.
Tăiaţi roşiile în cubuleţe şi amestecaţi-le cu cimbrul tăiat mărunt, pesmetul, sucul de lămâie, sare şi piper.
Cu acest amestec umpleţi peştii curăţaţi, spălaţi şi uscaţi. Prăjiţi peştii pe grătar sau în tigaie în ulei.
Pofta buna!
Vin Fiert cu Note Exotice din: vin rosu sec, coaja de portocala, coaja de lamaie, suc de lamaie, suc de portocala, anason, ghimbir, cardamom, miere, scortisoara, mirodenii. În sezonul rece, nu există nimic mai reconfortant decât o cană de vin fiert aromat. Cu această rețetă de Vin Fiert veți aduce o explozie de arome în […]