Dovlecei umpluţi cu peşte
PrinteazaDovlecei umpluţi cu peşte
Ingrediente:
- 3 dovlecei
- 300 g cod
- 2 linguri orez
- 1 ceapă
- 1 lingură bulion
- 1 legătură verdeaţă
- sare
- piper
- 2 roşii
Mod de preparare:
Cureţi dovleceii, îi tai în jumătate, le scoţi miezul, îi presari cu sare şi îi laşi deoparte. Dezosezi peştele, îl treci prin maşina de tocat şi-l amesteci cu orezul, ceapa tocată, verdeaţa tăiată fin şi bulionul.
Omogenizezi compoziţia şi potriveşti gustul de sare şi piper. Umpli dovleceii cu acest amestec, le pui câte un căpăcel de roşie, îi aşezi într-un vas termorezistent la cuptor, îi acoperi cu apă şi-i dai la cuptor. Sunt foarte buni şi calzi, şi reci şi cu smântână sau fără.
Dovlecei umpluţi cu peşte
Poftă bună!