Dovlecei umpluţi cu peşte

Printeaza

Dovlecei umpluţi cu peşte

Ingrediente:

  • 3 dovlecei
  • 300 g cod
  • 2 linguri orez
  • 1 cea­pă
  • 1 lingură bulion
  • 1 legătură verdeaţă
  • sare
  • piper
  • 2 roşii

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii, îi tai în jumătate, le scoţi miezul, îi presari cu sare şi îi laşi deoparte. Dezosezi peştele, îl treci prin maşina de tocat şi-l amesteci cu orezul, ceapa tocată, verdeaţa tăiată fin şi bulionul.

Omogenizezi compoziţia şi potriveşti gustul de sare şi piper. Umpli dovleceii cu acest amestec, le pui câte un căpăcel de roşie, îi aşezi într-un vas termorezistent la cuptor, îi acoperi cu apă şi-i dai la cuptor. Sunt foarte buni şi calzi, şi reci şi cu smântână sau fără.

Dovlecei umpluţi cu peşte

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.