Reteta de post: Supa de cartofi

Printeaza

Supa de cartofi din: cartofi, ceapa, morcov, rosii in bulion, boia, ulei, marar, sare.

Ingrediente:Supa de cartofi

  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • un mrocov
  • 2-3 rosii in bulion
  • o lingurita cu varf de boia
  • o lingura ulei
  • marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi se taie cuburi foarte, foarte mici, iar ceapa si morcovul se taie la fel, foarte mărunt. In ulei încins se pune boiaua şi imediat cartofii. Se lasă 15 secunde, nu mai mult, si apoi se toarnă apă fierbinte, un litru sau un litru si jumătate.

Se lasă să dea în clocot, se pun celelalte ingrediente, fără roşii si se lasă la fiert. Se pun roşiile tăiate cuburi mici, cu tot cu sucul în care au stat si şe lasă să fiarbă si aces¬tea. Se potriveşte de sare si se aduce la masă cu mărar.

Supa de cartofi

Reteta_de_post_Supa_de_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.