Spanac cu ouă şi caşcaval la cuptor
PrinteazaSpanac cu ouă şi caşcaval la cuptor
- 300 g spanac
- 6 ouă
- 250 ml smântână
- 50 g caşcaval
- ulei
- sare
- piper
- 1 lingură făină
- 1 lingură margarină
Mod de preparare:
Speli spanacul, îl fierbi şi când e gata, îl scurgi şi-l căleşti puţin în ulei. Separat, fierbi 4 ouă timp de 3-4 minute, ca să fie moi. Pui spanacul într-un vas uns cu ulei şi tapetat cu făină şi aşezi ouăle fierte moi.
Amesteci smântână cu făina, margarina înmuiată, pui sare şi piper după gust şi ţii amestecul pe foc mic până se omogenizează.
Dai compoziţia deoparte, o laşi să se răcească, pui gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă şi torni amestecul peste ouăle fierte şi spanac. Presari caşcavalul ras şi dai totul la cuptor pentru 15 minute.
Spanac cu ouă şi caşcaval la cuptor
Poftă bună!
Incoming search terms:
- spanac cu ou la cuptor