Spanac cu ouă şi caşcaval la cuptor

Printeaza

Spanac cu ouă şi caşcaval la cuptor

Ingrediente:Spanac cu oua si cascaval la cuptor

  • 300 g spanac
  • 6 ouă
  • 250 ml smântână
  • 50 g caşcaval
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură margarină

 

Mod de preparare:

Speli spanacul, îl fierbi şi când e gata, îl scurgi şi-l căleşti puţin în ulei. Separat, fierbi 4 ouă timp de 3-4 minute, ca să fie moi. Pui spanacul într-un vas uns cu ulei şi tapetat cu făină şi aşezi ouăle fierte moi.

Amesteci smântână cu făina, margarina înmuiată, pui sare şi piper după gust şi ţii amestecul pe foc mic până se omogenizează.

Dai compo­ziţia deoparte, o laşi să se răcească, pui gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă şi torni amestecul peste ouăle fierte şi spanac. Presari caşcavalul ras şi dai totul la cuptor pentru 15 minute.

Spanac cu ouă şi caşcaval la cuptor

Spanac cu oua si cascaval la cuptor

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • spanac cu ou la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.