Reteta zilei: Lasagna cu carne tocata, sos de rosii si branza

Printeaza

Lasagna cu carne tocata, sos de rosii si branza din: carne din carnati, carne de vita, sos de rosii, rosie, praf de ceapa, sare, usturoi, busuioc, oregano, piper, foi de lasagna, ricotta, ou, busuioc, mozzarella, parmezan.

 

 

Ingrediente:

  • 1/2 kg carne tocata din carnati
  • ½ kg carne tocata de vita
  • 2 cutii de sos de rosii
  • 1/2 rosie , tocata
  • 1 lingurita praf de ceapa
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 1 /2 lingurita usturoi tocat
  • 1 lingurita busuioc proaspat tocat
  • 1 lingurita oregano proaspat tocat
  • 1/4 lingurita de piper negru
  • 10 foi de lasagna
  • 350 gr branza ricotta, maruntita
  • 1 ou
  • 1 lingurita busuioc proaspat tocat
  • 1 1/2 cesti de branza mozzarella, rasa
  • 3/4 ceasca parmezan ras

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180C. Gatiti carnea de carnati si cea de vita intr-o tigaie mare pana se rumeneste.

Adaugati sos de rosii, rosii, praf de ceapa, usturoi, busuioc, oregano, sare si piper.

Se amesteca si se fierbe pentru aproximativ 20 de minute. Intre timp fierbeti foile de lasagna, conform indicatiilor de pe pachet.

Combinati branza ricotta cu oul si busuioc. I

ntr-un vas termorezistent puneti sos in partea de jos, adaugati un strat de foi de lasagna fierte, un strat de branzeturi, apoi repetati procesul pana la terminarea ingredientelor.

Gatiti in cuptorul preincalzit timp de 25 minute.

 

Lasagna cu carne tocata, sos de rosii si branza

Lasagna_cu_carne_tocata_sos_de_rosii_si_branza_09

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Lasagna de vita

Lasagna de vita din: foi, carne de vita, ulei, unt, ceapa, telina, morcov, ceapa, nucsoara, vin, rosii, cascaval, oregano, unt, faina, lapte, sare, piper. Ingrediente: 200 g foi de lasagna 500 g carne de vită, tocată 1 lingură cu ulei de măsline 3 linguri cu unt 1 ceapă 1 ţelină mică 1 morcov 1 vârf […]

Lasagna cu carne de vita si smantana

Lasagna cu carne de vita si smantana din: foi lasagna, carne tocată de vită, pastă de roşii, smântână, ceapă, unt, amidon, cascaval, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet foi lasagna 300 g carne tocată de vită 1 lingură pastă de roşii 300 ml smântână 1 ceapă 50 g unt 1 lingură amidon 50 g caşcaval  2 linguri ulei sare piper Mod de prearare: Se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata lasagna cu carne 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.