Lasagna de vita din: foi, carne de vita, ulei, unt, ceapa, telina, morcov, ceapa, nucsoara, vin, rosii, cascaval, oregano, unt, faina, lapte, sare, piper. Ingrediente: 200 g foi de lasagna 500 g carne de vită, tocată 1 lingură cu ulei de măsline 3 linguri cu unt 1 ceapă 1 ţelină mică 1 morcov 1 vârf […]
Reteta zilei: Lasagna cu carne tocata, sos de rosii si branza
PrinteazaLasagna cu carne tocata, sos de rosii si branza din: carne din carnati, carne de vita, sos de rosii, rosie, praf de ceapa, sare, usturoi, busuioc, oregano, piper, foi de lasagna, ricotta, ou, busuioc, mozzarella, parmezan.
Ingrediente:
- 1/2 kg carne tocata din carnati
- ½ kg carne tocata de vita
- 2 cutii de sos de rosii
- 1/2 rosie , tocata
- 1 lingurita praf de ceapa
- 1/2 lingurita de sare
- 1 1 /2 lingurita usturoi tocat
- 1 lingurita busuioc proaspat tocat
- 1 lingurita oregano proaspat tocat
- 1/4 lingurita de piper negru
- 10 foi de lasagna
- 350 gr branza ricotta, maruntita
- 1 ou
- 1 lingurita busuioc proaspat tocat
- 1 1/2 cesti de branza mozzarella, rasa
- 3/4 ceasca parmezan ras
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C.
Gatiti carnea de carnati si cea de vita intr-o tigaie mare pana se rumeneste.
Adaugati sos de rosii, rosii, praf de ceapa, usturoi, busuioc, oregano, sare si piper.
Se amesteca si se fierbe pentru aproximativ 20 de minute.
Intre timp fierbeti foile de lasagna, conform indicatiilor de pe pachet.
Combinati branza ricotta cu oul si busuioc. I
ntr-un vas termorezistent puneti sos in partea de jos, adaugati un strat de foi de lasagna fierte, un strat de branzeturi, apoi repetati procesul pana la terminarea ingredientelor.
Gatiti in cuptorul preincalzit timp de 25 minute.
Lasagna cu carne tocata, sos de rosii si branza
Pofta buna!
poate iti place si:
Lasagna cu carne de vita si smantana
Lasagna cu carne de vita si smantana din: foi lasagna, carne tocată de vită, pastă de roşii, smântână, ceapă, unt, amidon, cascaval, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet foi lasagna 300 g carne tocată de vită 1 lingură pastă de roşii 300 ml smântână 1 ceapă 50 g unt 1 lingură amidon 50 g caşcaval 2 linguri ulei sare piper Mod de prearare: Se […]
Pofta buna!
Ce bine arata lasagna cu carne 🙂