Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu

Printeaza

Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu

Ingrediente:Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu

  • 200 g paste fierte
  • 500 g brânză de vaci
  • 100 g stafide
  • coajă de portocală
  • 200 g zahăr
  • 5 gălbenuşuri
  • 1 lingură de scorţişoară
  • 2 pachete de vanilie
  • 5 albuşuri bătute spumă

 

Mod de preparare:

Se aşează între foi de ştrudel, stropite cu ulei, compoziţia din paste cu brânză, se dă la cuptor timp de patruzeci de minute, apoi, la final, se pudrează cu zahăr.

Se porţioneazăşi se serveşte cu sos de vin roşu pe deasupra.

Se pune în tigaie o lingură de făină albăşi amestecăm până se usucă bine, după care stingem cu 300 g vin roşu şi 150 g zahăr.

Amestecăm până obţinem o cremă ca smântâna. Cu acest sos servim ştrudelul copt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.