Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu
PrinteazaFoi de strudel umplute, glasate cu vin rosu
- 200 g paste fierte
- 500 g brânză de vaci
- 100 g stafide
- coajă de portocală
- 200 g zahăr
- 5 gălbenuşuri
- 1 lingură de scorţişoară
- 2 pachete de vanilie
- 5 albuşuri bătute spumă
Mod de preparare:
Se aşează între foi de ştrudel, stropite cu ulei, compoziţia din paste cu brânză, se dă la cuptor timp de patruzeci de minute, apoi, la final, se pudrează cu zahăr.
Se porţioneazăşi se serveşte cu sos de vin roşu pe deasupra.
Se pune în tigaie o lingură de făină albăşi amestecăm până se usucă bine, după care stingem cu 300 g vin roşu şi 150 g zahăr.
Amestecăm până obţinem o cremă ca smântâna. Cu acest sos servim ştrudelul copt.
Pofta buna!