Salată de peşte afumat

Printeaza

Salată de peşte afumat

Ingrediente:Salată de peşte afumat

  • 2 bucăţi peşte afumat (macrou)
  • 3 cepe vechi
  • 4 cartofi noi
  • 3 ouă
  • ulei
  • 1 lingură muştar
  • sare
  • piper
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi îi pui la fiert în apă cu sare, iar separat fierbi 2 ouă. Freci apoi cele două gălbenuşuri fierte cu cel crud, adaugi ulei, sare după gust şi muştar până obţii o maioneză.

Dezosezi peştele, tai ceapa solzişori, iar cartofii cubuleţe, toci şi albuşul fiert rămas şi le amesteci pe toate cu 2/3 din maioneza pregătită.

Dacă mai e nevoie adaugi puţină sare. Aşezi salata pe un platou, o îmbraci cu maioneză şi o decorezi după preferinţă cu măsline, ridichi si verdeaţă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.