Becri meze – Pork appetizer

Printeaza

Becri meze – Pork appetizer

Ingrediente:Becri meze - Pork appetizer

  • 1 kg carne de porc
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1/2 pahar ulei de masline
  • 5 ardei grasi mici
  • brinza Feta
  • 2-3 rosii bine coapte
  • 1 pahar de vin alb
  • boabe de bahari(pimento)
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se spala foarte bine carnea, dupa ce in prealabil s-a taiat in cubulete. Se caleste bine in tigaie cu ulei. Intr-o oala mica se punem ulei de masline si se caleste ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat betisoare.

Se adauga carnea si dupa citeva minute se stinge cu vinul. Se pun rosiile rase, sarea, piperul si boabele de bahari(pimento) si se lasa sa fiarba pe foc mic, adaugind putina apa.
Cum e gata, se ia mincarea de pe foc si se adauga brinza Feta in cubulete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.