Becri meze – Pork appetizer
PrinteazaBecri meze – Pork appetizer
- 1 kg carne de porc
- 1 ceapa mijlocie
- 1/2 pahar ulei de masline
- 5 ardei grasi mici
- brinza Feta
- 2-3 rosii bine coapte
- 1 pahar de vin alb
- boabe de bahari(pimento)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala foarte bine carnea, dupa ce in prealabil s-a taiat in cubulete. Se caleste bine in tigaie cu ulei. Intr-o oala mica se punem ulei de masline si se caleste ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat betisoare.
Se adauga carnea si dupa citeva minute se stinge cu vinul. Se pun rosiile rase, sarea, piperul si boabele de bahari(pimento) si se lasa sa fiarba pe foc mic, adaugind putina apa.
Cum e gata, se ia mincarea de pe foc si se adauga brinza Feta in cubulete.
Pofta buna!