Papricaş din cartofi noi cu smantană
PrinteazaPapricaş din cartofi noi cu smantană
- 500 g cartofi noi
- 1 fir de ceapă verde
- 150 g smântână
- 2 linguri ulei
- 1 linguriţă boia
- 1 legătură pătrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi cartofii şi îi tai cuburi. Speli şi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei, adaugi boiaua, cartofii, completezi cu apă cât să-i acopere şi fierbi mâncarea înăbuşit.
După ce s-au înmuiat cartofii, adaugi smântână, mai pui sare după gust, presari verdeaţa tocată şi după câteva minute, dai cratiţa deoparte.
Papricaş din cartofi noi cu smantană
Poftă bună!
Incoming search terms:
- papricas de cartofi noi
- papricas de cartofi noi cu smantana