Papricaş din cartofi noi cu smantană

Printeaza

Papricaş din cartofi noi cu smantană

Ingrediente:Papricas din cartofi noi cu smantana

  • 500 g cartofi noi
  • 1 fir de ceapă verde
  • 150 g smântână
  • 2 linguri ulei
  • 1 linguriţă boia
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi îi tai cuburi. Speli şi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei, adaugi boiaua, cartofii, completezi cu apă cât să-i acopere şi fierbi mâncarea înăbuşit.

Papricas din cartofi noi cu smantana1

După ce s-au înmuiat cartofii, adaugi smântână, mai pui sare după gust, presari verdeaţa tocată şi după câteva minute, dai cratiţa deoparte.

Papricaş din cartofi noi cu smantană

Papricas din cartofi noi cu smantana

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • papricas de cartofi noi
  • papricas de cartofi noi cu smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.