Cornuleţe cu crenvurşti şi şuncă
PrinteazaCornuleţe cu crenvurşti şi şuncă
- 1 pachet aluat fraged
- 10 crenvurşti
- muştar dulce
- 200 g şuncă presată
- 150 g caşcaval
- 2 ouă
Mod de preparare:
Fierbi crenvurştii, îi laşi 10 minute la rece şi îi tai în trei părţi egale. Şunca o tai cubuleţe şi o amesteci cu caşcavalul ras. împărţi aluatul fraged în jumătate.
Ungi apoi cu muştar jumătate de foaie de aluat şi o tai în pătrate cu latura de 3 cm. Pui pe fiecare bucată de aluat crenvurşt, formezi cornuleţe, la sfârşit le ungi pe toate cu ou şi le aşezi într-o tavă unsă cu ulei.
Jumătatea de foaie rămasă o tai pătrate cu latura de 4 cm, pui pe fiecare o linguriţă din compoziţia de şuncă, rulezi, ca să obţii cornuleţe, le ungi cu ou şi le aşezi în aceeaşi tavă. Le dai la foc potrivit până se rumenesc.
Cornuleţe cu crenvurşti şi şuncă
Poftă bună!