Cornuleţe cu crenvurşti şi şuncă

Printeaza

Cornuleţe cu crenvurşti şi şuncă

Ingrediente:Cornulete cu crenvursti si sunca

  • 1 pachet aluat fraged
  • 10 crenvurşti
  • muştar dulce
  • 200 g şuncă pre­sată
  • 150 g caşcaval
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Fierbi crenvurştii, îi laşi 10 minute la rece şi îi tai în trei părţi egale. Şunca o tai cubuleţe şi o amesteci cu caşcavalul ras. împărţi aluatul fraged în jumătate.

Ungi apoi cu muştar jumătate de foaie de aluat şi o tai în pătrate cu latura de 3 cm. Pui pe fiecare bucată de aluat crenvurşt, formezi cornuleţe, la sfârşit le ungi pe toate cu ou şi le aşezi într-o tavă unsă cu ulei.

Jumătatea de foaie rămasă o tai pătrate cu latura de 4 cm, pui pe fiecare o linguriţă din compoziţia de şuncă, rulezi, ca să obţii cornuleţe, le ungi cu ou şi le aşezi în aceeaşi tavă. Le dai la foc potrivit până se rumenesc.

Cornuleţe cu crenvurşti şi şuncă

Cornulete cu crenvursti si sunca

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.