Chifle umplute cu branza telemea din: branza desarata, ou, unt, smantana, chifle, lapte, chimen. Ingrediente: 100 g brânză desărată un ou o lingură unt 2 linguri smântână 4 chifle 125 ml lapte chimen Mod de preparare: Se taie chiflele în două, li şe scoate; miezul, se stropesc cu lapte şi se umplu cu pasta […]
Chifle de branza – usor de preparat
PrinteazaChifle de branza din: branza dulce, faina, unt, sare, ou, zahar, coaja de lamaie.
- 200 g branza dulce
- 200 g faina
- 100 g unt sau margarina
- sare
- 1 ou
- 4 linguri cu zahar
- coaja rasa de lamaie
Mod de preparare:
Se inmoaie untul usor, se freaca spuma cu zaharul si branza de vaci.
Se adauga galbenusul si coaja de lamaie, dupa care se pune faina. Se amesteca cu o furculita.
Se ia cu lingura din aluat, se rotunjesc chifle mici, se trec prin albus si se pun in cuptorul cald unde se coc la foc potrivit.
Se pudreaza cu zahar si se servesc calde.
Pofta buna!
poate iti place si:
Chifle umplute cu branza telemea
Chifle umplute cu sunca si branza
Chifle umplute cu sunca si branza din: chifle, telemea de vaca, ou, smantana, sunca, piper. Ingrediente: 3 chifle 150 g telemea de vacă 1 ou 1 lingură smântână 70 g şuncă presată piper negru măcinat Mod de preparare: Fiecărei chifle i se taie un capac (care se păstrează) şi i se scoate miezul. Se […]
Pofta buna!