Chifle de branza – usor de preparat

Printeaza

Chifle de branza din: branza dulce, faina, unt, sare, ou, zahar, coaja de lamaie.

Ingrediente:Chifle de branza

  • 200 g branza dulce
  • 200 g faina
  • 100 g unt sau margarina
  • sare
  • 1 ou
  • 4 linguri cu zahar
  • coaja rasa de lamaie

 

Mod de preparare:

Se inmoaie untul usor, se freaca spuma cu zaharul si branza de vaci.

Se adauga galbenusul si coaja de lamaie, dupa care se pune faina. Se amesteca cu o furculita.

Se ia cu lingura din aluat, se rotunjesc chifle mici, se trec prin albus si se pun in cuptorul cald unde se coc la foc potrivit.

Se pudreaza cu zahar si se servesc calde.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Chifle umplute cu sunca si telemea

Chifle umplute cu branza telemea

Chifle umplute cu branza telemea din: branza desarata, ou, unt, smantana, chifle, lapte, chimen. Ingrediente: 100 g brânză desărată un ou o lingură unt 2 linguri smântână 4 chifle 125 ml lapte chimen   Mod de preparare: Se taie chiflele în două, li şe scoate; miezul, se stropesc cu lapte şi se umplu cu pasta […]

 

Chifle cu seminte de marar

Chifle umplute cu sunca si branza

Chifle umplute cu sunca si branza din: chifle, telemea de vaca, ou, smantana, sunca, piper. Ingrediente: 3 chifle 150 g telemea de vacă 1 ou 1 lingură smântână 70 g şuncă presată piper negru măcinat   Mod de preparare: Fiecărei chifle i se taie un capac (care se păstrează) şi i se scoate miezul. Se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.