Fasole verde in aluat cu bere

Printeaza

Fasole verde in aluat cu bere

Ingrediente:Fasole verde in aluat cu bere

  • 1/2 kg fasole verde de la congelator
  • 1 ceapă
  • 6-7 linguri de făină
  • 200 ml bere fără alcool
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu berea, pui sare şi piper după gust şi omogenizezi aluatul care trebuie să fie mai consistent decât cel de clătite.

Decongelezi fasolea şi o pui la fiert în apă cu sare şi o ceapă întreagă curăţată. După ce s-a înmuiat, o scurgi şi o adaugi în aluatul pregatit. Amesteci, apoi iei fasolea bucata cu bucata si o prajesti in ulei incins.

Scoti fasolea cu o paleta si o pui pe servetele sa se mai lase surplusul de ulei. E mult mai buna calda, dar se poate consuma si rece.

Fasole verde în aluat cu bere

Fasole verde în aluat cu bere

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Parca e mai buna rece fasolea verde in aluat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.