Fasole verde in aluat cu bere
PrinteazaFasole verde in aluat cu bere
- 1/2 kg fasole verde de la congelator
- 1 ceapă
- 6-7 linguri de făină
- 200 ml bere fără alcool
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Amesteci făina cu berea, pui sare şi piper după gust şi omogenizezi aluatul care trebuie să fie mai consistent decât cel de clătite.
Decongelezi fasolea şi o pui la fiert în apă cu sare şi o ceapă întreagă curăţată. După ce s-a înmuiat, o scurgi şi o adaugi în aluatul pregatit. Amesteci, apoi iei fasolea bucata cu bucata si o prajesti in ulei incins.
Scoti fasolea cu o paleta si o pui pe servetele sa se mai lase surplusul de ulei. E mult mai buna calda, dar se poate consuma si rece.
Fasole verde în aluat cu bere
Poftă bună!
Parca e mai buna rece fasolea verde in aluat