Varza cu marar

Printeaza

Varza cu marar

Ingrediente:Varza cu marar

  • 3 linguri untdelemn
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • paprică
  • 1 lingură pastă roşii
  • 2 legături de mărar
  • 200 ml supă de pasăre
  • 200 g iaurt
  • 200 g carne albă (piept pui dezosat)
  • 6 vărzuce mici

 

Mod de preparare:

Varza se împarte în patru sau se toacă fideluţă carnea se taie cubulete, morcovii se rad.

Se încinge uleiul, se căleşte puţin varza cu morcov, boia şi piper, se stinge cu supă

Se adaugă carnea, pasta de roşii, sare, se lasă să înăbuşe 30 de minute se toacă mărarul.

Când e gata, se drege cu iaurt şi se presară mărarul.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place varza calita cu marar. NU prea am vazut lume sa puna marar in varza calita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.