Varza cu marar
PrinteazaVarza cu marar
- 3 linguri untdelemn
- 2 morcovi
- sare
- piper
- paprică
- 1 lingură pastă roşii
- 2 legături de mărar
- 200 ml supă de pasăre
- 200 g iaurt
- 200 g carne albă (piept pui dezosat)
- 6 vărzuce mici
Mod de preparare:
Varza se împarte în patru sau se toacă fideluţă carnea se taie cubulete, morcovii se rad.
Se încinge uleiul, se căleşte puţin varza cu morcov, boia şi piper, se stinge cu supă
Se adaugă carnea, pasta de roşii, sare, se lasă să înăbuşe 30 de minute se toacă mărarul.
Când e gata, se drege cu iaurt şi se presară mărarul.
Pofta buna!
Imi place varza calita cu marar. NU prea am vazut lume sa puna marar in varza calita