Somon la Cuptor cu Miere și Muștar – Deliciu Dulce-Picant din: file de somon, miere, mustar dijon, ulei de masline, sare, piper, coaja de lamaie, patrunjel, cimbru. Vă invităm să descoperiți o rețetă savuroasă și ușor de preparat: somonul la cuptor cu miere și muștar. Această combinație de ingrediente dulci și picante adaugă un plus […]
Pită dulce
PrinteazaPită dulce
- 250 g faină
- apă
- 100 ml ulei
- sare
Ingrediente umplutura: 250 g nuci măcinate
Sirop:100 ml apă ,1 lingură zahăr ,1 lingură miere ,1 lingură zahăr vanilat ,coajă portocală 1 linguriţă rom
Mod de preparare:
Pită dulce: frământă până nu se mai lipeşte de mână, se întinde foaie, se taie în bucăţi late de-o palmă şi lungi de două. unge fiecare foaie astfel obţinută cu ulei.
aşterne cu nuci fiecare foaie foaia se rulează şi apoi se încolăceşte melc .
unge tava cu ulei, se aşază pituţele corespunzătoare, se pun în cuptor 15 minute .
lasă să se răcească, apoi se toarnă siropul fierbinte şi se lasă să zacă, să se însiropeze.
Pofta buna!
Ceai de Mușețel Clasic: O Băutură Plină de Beneficii
Ceai de Mușețel Clasic: O Băutură Plină de Beneficii din: flori de musetel uscate, apa fierbinte, miere, lamaie. Ceaiul de mușețel, o băutură tradițională cu origini străvechi, este celebrat pentru gustul său blând și proprietățile sale de relaxare și calmare. Acest ceai, preparat din flori uscate de mușețel, este o alegere ideală pentru momentele de […]