Curcan la Cuptor cu Ierburi Aromate – Rețetă de Curcan pentru Mese Festive din: curcan, ierburi proaspete, usturoi, lamaie, unt, sare, piper. Dacă sunteți în căutarea unei rețete perfecte pentru mesele festive, vă prezentăm un delicios Curcan la Cuptor cu Ierburi Aromate. Acest preparat clasic va cuceri inimile invitaților dvs. cu aromele sale îmbietoare și […]
Fasole sleita
PrinteazaFasole sleita din: fasole, untdelemn, otet, ceapa rosie, sare.
Ingrediente:
- 300 g fasole albă cu boaba mare
- 150 ml untdelemn
- 1 lingură oţet (sau lămâie)
- 2 cepe roşii
- sare
Mod de preparare:
Fasole sleita: Fasolea se fierbe până crapă sau mai rău. scurge bine, până se usucă şi se răceşte se facăluieşte până se face piure.
sărează uşor untdelemnul se toarnă puţin câte puţin, frecând fasolica, să devină pufoasă.
picură când şi când zeama unei lămâi ceapa roşie de apă se toacă mărunt, cât să nu-ţi tai degetele, şi se amestecă .
Pofta buna!
Curcan la Cuptor cu Ierburi Aromate – Rețetă de Curcan pentru Mese Festive
Chimichurri Roșu – Chimichurri Rojo: Sos Argentinian Picant
Chimichurri Roșu – Chimichurri Rojo: Sos Argentinian Picant din: patrunjel, usturoi, ardei iute, boia dulce, otet de vin rosu, sare, piper, ulei de masline. Acest sos picant și aromat este perfect pentru a însoți carnea la grătar, peștele sau legumele. Chimichurri Rojo este o variantă picantă a clasicului sos argentinian, Chimichurri. Acest sos a fost […]
Incoming search terms:
- fasole sleita