Fasole sleita

Printeaza

Fasole sleita din: fasole, untdelemn, otet, ceapa rosie, sare.

Ingrediente:

  • 300 g fasole albă cu boaba mare
  • 150 ml untdelemn
  • 1 lingură oţet (sau lămâie)
  • 2 cepe roşii
  • sare

 

Mod de preparare:

Fasole sleita: Fasolea se fierbe până crapă sau mai rău. scurge bine, până se usucă şi se răceşte se facăluieşte până se face piure.

sărează uşor untdelemnul se toarnă puţin câte puţin, frecând fasolica, să devină pufoasă.

picură când şi când zeama unei lămâi ceapa roşie de apă se toacă mărunt, cât să nu-ţi tai degetele, şi se amestecă .

 

Pofta buna!

 

 

Curcan la Cuptor cu Ierburi Aromate – Rețetă de Curcan pentru Mese Festive

Curcan la Cuptor cu Ierburi Aromate – Rețetă de Curcan pentru Mese Festive din: curcan, ierburi proaspete, usturoi, lamaie, unt, sare, piper. Dacă sunteți în căutarea unei rețete perfecte pentru mesele festive, vă prezentăm un delicios Curcan la Cuptor cu Ierburi Aromate. Acest preparat clasic va cuceri inimile invitaților dvs. cu aromele sale îmbietoare și […]

 

Chimichurri Roșu – Chimichurri Rojo: Sos Argentinian Picant

Chimichurri Roșu – Chimichurri Rojo: Sos Argentinian Picant din: patrunjel, usturoi, ardei iute, boia dulce, otet de vin rosu, sare, piper, ulei de masline. Acest sos picant și aromat este perfect pentru a însoți carnea la grătar, peștele sau legumele. Chimichurri Rojo este o variantă picantă a clasicului sos argentinian, Chimichurri. Acest sos a fost […]

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • fasole sleita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.