Fasole sleita

Printeaza

Fasole sleita

Ingrediente:Fasole sleita

  • 300 g fasole albă cu boaba mare
  • 150 ml untdelemn
  • 1 lingură oţet (sau lămâie)
  • 2 cepe roşii
  • sare

 

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe până crapă sau mai rău.Se scurge bine, până se usucă şi se răceşte se facăluieşte până se face piure.Se sărează uşor untdelemnul se toarnă puţin câte puţin, frecând fasolica, să devină pufoasă.

Se picură când şi când zeama unei lămâi ceapa roşie de apă se toacă mărunt, cât să nu-ţi tai degetele, şi se amestecă .

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • fasole sleita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.