Rogan Josh este unul dintre cele mai renumite și apreciate feluri de mâncare din bucătăria kashmiriană și a devenit un simbol al culturii și tradițiilor culinare ale regiunii Kashmir. Istoria acestui curry aromatic de miel este profund legată de istoria și cultura Kashmirului, fiind […]
Pastă de morcovi
PrinteazaPastă de morcovi
Ingrediente:
- 500 g morcovi
- 100 g brânză de vaci
- 100 g maioneză
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- 25 g caşcaval
Mod de preparare:
Pastă de morcovi: Morcovul se curăţă, se spală şi se fierbe cu apă şi sare. scurge şi se mixează împreună cu brânza de vaci.
pune într-un castron şi se amestecă cu maioneza şi pătrunjelul tocat fin. garniseşte cu caşcaval ras şi se pune la frigider.
Poftă bună!
Salată de Ardei Grași Copti cu Brânză de Capră
din: ardei grasi, ceapa rosie, miere, ulei de masline extravirgin, otet balsamic, sare, piper, frunze de busuioc. Vă invităm să descoperiți o salată de vară ușoară și plină de savoare. Această rețetă simplă și delicioasă va aduce prospețimea și aroma verii în farfuria dvs. Cu un […]
Milkshake de Banane și Caramel Sărat
Milkshake de Banane și Caramel Sărat din: banane, inghetata de vanilie, caramel sarat, lapte, extract de vanilie, frisca, fulgi de ciocolata. Acest milkshake oferă o combinație irezistibilă de dulce, cremos și sărat, care vă va aduce un zâmbet pe buze în fiecare înghițitură. Descoperiți cum să creați această băutură delicioasă și învățați puțin mai multe […]