Pastă de morcovi

Printeaza

Pastă de morcovi

Ingrediente:

  • 500 g morcovi
  • 100 g brânză de vaci
  • 100 g maioneză
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • 25 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Pastă de morcovi: Morcovul se curăţă, se spală şi se fierbe cu apă şi sare. scurge şi se mixează împreună cu brânza de vaci.

pune într-un castron şi se amestecă cu maioneza şi pătrunjelul tocat fin.  garniseşte cu caşcaval ras şi se pune la frigider.

 

Poftă bună!

 

 

Rogan Josh: Istoria și Rețeta Autentică a Celebrului Curry de Miel

 Rogan Josh este unul dintre cele mai renumite și apreciate feluri de mâncare din bucătăria kashmiriană și a devenit un simbol al culturii și tradițiilor culinare ale regiunii Kashmir. Istoria acestui curry aromatic de miel este profund legată de istoria și cultura Kashmirului, fiind […]

Salată de Ardei Grași Copti cu Brânză de Capră

din: ardei grasi, ceapa rosie, miere, ulei de masline extravirgin, otet balsamic, sare, piper, frunze de busuioc. Vă invităm să descoperiți o salată de vară ușoară și plină de savoare. Această rețetă simplă și delicioasă va aduce prospețimea și aroma verii în farfuria dvs. Cu un […]

 

Milkshake de Banane și Caramel Sărat

Milkshake de Banane și Caramel Sărat din: banane, inghetata de vanilie, caramel sarat, lapte, extract de vanilie, frisca, fulgi de ciocolata. Acest milkshake oferă o combinație irezistibilă de dulce, cremos și sărat, care vă va aduce un zâmbet pe buze în fiecare înghițitură. Descoperiți cum să creați această băutură delicioasă și învățați puțin mai multe […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.