Spumă de ciocolată albă cu branză

Printeaza

Spumă de ciocolată albă cu branză

Ingrediente:Spumă de ciocolată albă cu branză

  • 1 litru frişcă îndulcită
  • 3 pliculeţe zahăr vanilat
  • coajă rasă de lămâie
  • 1 jumătate litru frişcă neîndulcită (smântână nedospită)
  • 300g cioco­lată albă
  • 3-4 foi gelatină
  • 200 g brânză dulce de vaci (oaie, capră)

 

Mod de preparare:

Foile de gelatină se înmoaie în niţică apă. Se dă în clocot 1 jumătate litru de frişcă, se îndoieşte cu ciocolată topită şi gelatină, se adaugă brânza, rasă: când s-a legat cremă se ia crăticioara de pe foc şi se lasă să se răcească.

Frişca se parfumează cu zahăr vanilat şi coajă de lămâie, apoi se împreună cu crema de mai sus şi se dă la frigider.

La masă belgiană, spuma asta se dă cu sos de zmeură sau căpşuni.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.