Biftec rusesc
PrinteazaBiftec rusesc
- 600 g muşchi
- 3 cepe mari
- sare
- piper
- 2 linguri untură
Mod de preparare:
Se taie muşchiul felii groase de un deget. Se bat uşor cu ciocanul de lemn, se sărează, se pipereazăşi se prăjesc în untură încinsă, pe o parte şi pe alta, la foc iute.
Se punbucăţile de muşchi într-o cratiţă încălzităşi se păstrează pemarginea maşinii pînă cînd se prăjeşte ceapa tăiată peştişori, în untura rămasă de la prăjitul cărnii.
Ceapa trebuie să fie rumenită. Se aşază carnea pe farfuria de servit încălzită bine, se aranjează ceapa prăjită peste fiecare bucată de muşchi şi se stropeşte cu untura rămasă în tigaie.
Se serveşte imediat cu cartofi prăjiţii şi o salată oarecare (verde sau de castraveţi).
Pofta buna!