Biftec rusesc

Printeaza

Biftec rusesc

Ingrediente:Biftec rusesc

  • 600 g muşchi
  • 3 cepe mari
  • sare
  • piper
  • 2 linguri untură

 

Mod de preparare:

Se taie muşchiul felii groase de un deget. Se bat uşor cu ciocanul de lemn, se sărează, se pipereazăşi se prăjesc în untură încinsă, pe o parte şi pe alta, la foc iute.

Se punbucăţile de muşchi într-o cratiţă încălzităşi se păstrează pemarginea maşinii pînă cînd se prăjeşte ceapa tăiată peştişori, în untura rămasă de la prăjitul cărnii.

Ceapa trebuie să fie rumenită. Se aşază carnea pe farfuria de servit încălzită bine, se aran­jează ceapa prăjită peste fiecare bucată de muşchi şi se stropeşte cu untura rămasă în tigaie.

Se serveşte imediat cu cartofi prăjiţii şi o salată oarecare (verde sau de castraveţi).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.