Supă Cremă de Ciuperci Pleurotus: este un preparat rafinat și delicios, ideal pentru iubitorii de ciuperci și nu numai. Această supă combină textura catifelată cu aroma intensă a ciupercilor pleurotus, oferind o experiență culinară deosebită. Este perfectă pentru a fi servită ca fel principal sau ca aperitiv la o masă festivă. Această rețetă vă va […]
Reteta zilei: Supa de dovlecei cu marar
PrinteazaSupa de dovlecei cu marar din: ulei de masline, ceapa, usturoi, dovlecei, supa de pui, sare, piper, marar, nuci, suc de lamaie.
Ingrediente
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 2 catei de usturoi, taiat sferturi
- 4 dovlecei, felii subtiri
- 4 cesti supa de pui
- 1 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
- 2 linguri marar proaspat, plus pentru servire
- 1/2 cana nuci, prajite
- 1 lingura de suc de lamaie
Mod de preparare:
incalzeste cuptorul la 180C. Intr-o tava se aseaza folie de aluminiu. Se incinge uleiul la foc mediu intr-o oala mare.
Adaugati ceapa si usturoiul si gatiti pentru aproximativ 5 minute.
Adaugati dovlecei, supa de pui, sare si piper si se aduce la fierbere.
Se reduce focul la mic, se acopera si se fierbe timp de aproximativ 10 minute.
Intre timp, puneti nucile in tava pregatita si prajiti in cuptor 5-10 minute.
Se adauga mararul si nucile in supa. Intr-un blender se proceseaza supa pana la omogenizare.
Puneti inapoi in oala, aduceti la fierbere si adaugati sucul de lamaie si asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Se serveste cald sau rece cu marar.
Supa de dovlecei cu marar
Pofta buna!
Supă Rece de Castraveți cu Leurda
Supă Rece de Castraveți cu Leurda: este o alegere perfectă pentru zilele călduroase de vară, oferind o combinație răcoritoare și plină de nutrienți. Castraveții sunt cunoscuți pentru conținutul lor ridicat de apă și proprietățile hidratante, în timp ce leurda adaugă un gust subtil de usturoi și multiple beneficii pentru sănătate. Această supă este nu doar […]
Imi place supa de dovlecei