Chiftelute din piept de pui cu mozzarella

Printeaza

Chiftelute din piept de pui cu mozzarella din: piept de pui, ou, paine, ulei, lapte, usturoi, mozzarella, sos de rosii, frunze de menta.

Ingrediente:Chiftelute_din_piept_de_pui_cu_mozzarella

  • 500g piept de pui
  • 1 ou
  • 1 felie de paine
  • 4 linguri ulei
  • 50 ml lapte sau apa
  • 1 catel mic de usturoi
  • 1 felie branza mozzarella
  • 1 lingurita sos de rosii
  • cateva frunze de menta

 

Mod de preparare:

Tocati carnea de pui. Amestecati-o cu oul, painea inmuiata in apa sau lapte si bine stoarsa apoi, cu usturoiul pisat si cu putina sare. Framantati putin amestecul pentru omogenizare, apoi formati din el chiftelute, cu mainile umezite.

Daca amestecul este prea moale, puteti adauga putina faina in compozitie. Prajiti chiftelutele in ulei. Ornati cu sos de rosii, mozzarella si menta.

Chiftelute din piept de pui cu mozzarella

Chiftelute_din_piept_de_pui_cu_mozzarella

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.