Chiftelute din piept de pui cu mozzarella
PrinteazaChiftelute din piept de pui cu mozzarella din: piept de pui, ou, paine, ulei, lapte, usturoi, mozzarella, sos de rosii, frunze de menta.
- 500g piept de pui
- 1 ou
- 1 felie de paine
- 4 linguri ulei
- 50 ml lapte sau apa
- 1 catel mic de usturoi
- 1 felie branza mozzarella
- 1 lingurita sos de rosii
- cateva frunze de menta
Mod de preparare:
Tocati carnea de pui. Amestecati-o cu oul, painea inmuiata in apa sau lapte si bine stoarsa apoi, cu usturoiul pisat si cu putina sare. Framantati putin amestecul pentru omogenizare, apoi formati din el chiftelute, cu mainile umezite.
Daca amestecul este prea moale, puteti adauga putina faina in compozitie. Prajiti chiftelutele in ulei. Ornati cu sos de rosii, mozzarella si menta.
Chiftelute din piept de pui cu mozzarella
Pofta buna!