Briose cu mei si amaranth din: mei, amaranth, supa de legume, ardei copt, usturoi, suc de lamaie, pasta tahini, drojdie, miso, amidon, sare, patrunjel, faina. Meiul este o sursă excelentă de proteine, fibre și vitamine B, precum și minerale precum fierul și magneziul. Este de asemenea o sursă importantă de carbohidrați, dar are un indice […]
Briosa rustica
PrinteazaBriosa rustica din: faina de secara, faina, masline, usturoi, drojdie, ulei de masline, miere, carne de porc, ceapa, morov, rosii, cartofi, ulei, marar.
- 125 g faina de secara
- 250 g faina
- 100 g masline
- 5 catei de usturoi
- 1 lingurita cu drojdie uscata
- 5 ml ulei de masline
- 1 lingurita cu miere
Ingrediente pentru umplutura:
- 500 g carne de porc
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 cutie cu rosii decojite
- 4 cartofi
- ulei
- marar
- sare
Mod de preparare:
Amesteca faina cu drojdia si putina sare. Adauga 250 ml de apa, uleiul si mierea si framanta bine.
Pune masline tocate si cateii de usturoi intregi. Modeleaza painicile si lasa-le la crescut.
Coace-le la cuptor, la foc potrivit, 40 de minute.
Din toate ingredientele pentru umplutura, pregateste o tocanita. Scobeste usor fiecare painica si umple-o cu tocanita.
Briosa rustica
Pofta buna!
poate iti place si:
Briose cu mei si amaranth
Pofta buna!