Briosa rustica

Printeaza

Briosa rustica din: faina de secara, faina, masline, usturoi, drojdie, ulei de masline, miere, carne de porc, ceapa, morov, rosii, cartofi, ulei, marar.

 

Ingrediente pentru aluat:Briosa_rustica

  • 125 g faina de secara
  • 250 g faina
  • 100 g masline
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • 5 ml ulei de masline
  • 1 lingurita cu miere

Ingrediente pentru umplutura:

  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 4 cartofi
  • ulei
  • marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Amesteca faina cu drojdia si putina sare. Adauga 250 ml de apa, uleiul si mierea si framanta bine.

Pune masline tocate si cateii de usturoi intregi. Modeleaza painicile si lasa-le la crescut.

Coace-le la cuptor, la foc potrivit, 40 de minute.

Din toate ingredientele pentru umplutura, pregateste o tocanita. Scobeste usor fiecare painica si umple-o cu tocanita.

Briosa rustica

Briosa_rustica

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Briose cu mei si amaranth

Briose cu mei si amaranth din: mei, amaranth, supa de legume, ardei copt, usturoi, suc de lamaie, pasta tahini, drojdie, miso, amidon, sare, patrunjel, faina. Meiul este o sursă excelentă de proteine, fibre și vitamine B, precum și minerale precum fierul și magneziul. Este de asemenea o sursă importantă de carbohidrați, dar are un indice […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.