Caise cu aroma de vanilie

Printeaza

Caise cu aroma de vanilie din: oua, zahar, ulei, faina, praf de copt, caise, oua, smantana, budinca de vanilie.

 

Ingrediente aluat:

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 200 ml ulei
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt

Ingrediente crema:

  • 3 cutii caise
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 800 g smantana fermentata
  • 2 pachete budinca de vanilie

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200°C. Ungeti o tava cu grasime si tapetati-o cu hartie pentru copt.

Puneti jumatatile de caise intr-o strecuratoare si lasati-le sa se scurga. Puneti ouale intr-un castron.

Adaugati zaharul si amestecati totul cu mixerul.

Adaugati uleiul. Amestecati faina si praful de copt si incorporati-le in amestecul de mai sus.

Puneti aluatul in tava pregatita, uniformizati-l si coaceti-l 12-15 minute.

Intre timp, puneti ouale pentru crema intr-un castron, adaugati zaharul si bateti totul cu mixerul.

Adaugati smantana si budinca de vanilie.

Taiati caisele cubulete si incorporati-le in crema. Intindeti-o peste blatul prajiturii si coaceti-o alte 20-25 de minute.

Dupa aceea, lasati-o sa se raceasca pe un tocator si presarati-o cu zahar pudra.

Caise cu aroma de vanilie

Caise_cu_aroma_de_vanilie

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.