Salata cu paste, branza feta si busuioc
PrinteazaSalata cu paste, branza feta si busuioc din: ardei, ceapa rosie, ulei de masline, rosii cherry, paste orzo, branza feta, busuioc.
Ingrediente:
- 2 ardei, de culori diferite curatati de seminte si feliati
- 1 ceapa rosie, taiata in sferturi
- 1 lingura ulei de masline
- 6 rosii cherry, taiate in jumatati
- 25 g de paste orzo
- 25 g branza feta, faramitata
- 2 linguri de busuioc, tocat grosier
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200°C. Pune ardeii şi ceapa într-o tavă şi stropeşte legumele cu jumătate din cantitatea de ulei.
Coace-le 20 de minute, adăugând roşiile în ultimele 5 minute.
Lasă-le să se răcească.
Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi trece-le printr-un jet de apă rece pentru a le răci, înainte de a le scurge bine.
Amestecă-le cu legumele coapte, uleiul rămas, brânza feta şi busuiocul.
Salata cu paste, branza feta si busuioc
Pofta buna!