Salata cu paste, branza feta si busuioc

Printeaza

Salata cu paste, branza feta si busuioc din: ardei, ceapa rosie, ulei de masline, rosii cherry, paste orzo, branza feta, busuioc.

 

Ingrediente:

  • 2 ardei, de culori diferite curatati de seminte si feliati
  • 1 ceapa rosie, taiata in sferturi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 6 rosii cherry, taiate in jumatati
  • 25 g de paste orzo
  • 25 g branza feta, faramitata
  • 2 linguri de busuioc, tocat grosier

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Pune ardeii şi ceapa într-o tavă şi stropeşte legumele cu jumătate din cantitatea de ulei.

Coace-le 20 de minute, adăugând roşiile în ultimele 5 minute.

Lasă-le să se răcească.

Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi trece-le printr-un jet de apă rece pentru a le răci, înainte de a le scurge bine.

Amestecă-le cu legumele coapte, uleiul rămas, brânza feta şi busuiocul.

Salata cu paste, branza feta si busuioc

Salata_cu_paste_branza_feta_si_busuioc

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.