Fasole cu sos alb si caşcaval

Printeaza

Fasole cu sos alb si caşcaval

Ingrediente:Fasole cu sos alb si cascaval

  • 800 g fasole verde (din conservă sau congelată)
  • 3 linguri margarină sau ulei
  • 2 linguri făină
  • 1 ceaşcă lapte
  • 1 ou
  • 150 g smântână
  • 50 g caşcaval
  • 1 lingură mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Scurgi fasolea de zeamă, o treci sub un jet de apă rece şi o tai bucăţi. Rumeneşti făina în mar­garină sau ulei, stingi cu laptele şi laşi să fiarbă până obţii un sos alb. Il laşi să se răcească, apoi îl amesteci cu oul fbătut bine cu furculiţa şi caşcavalul ras.

Fasole verde3

Adaugi şi smântâ­nă, fasolea şi mărarul, potriveşti gustul de sare şi pui compoziţia într-o cratiţă sau într-o tavă unsă cu unt. Dai fasolea la cuptor pentru 10-15 minute să se gratineze.

Fasole cu sos alb si caşcaval

Fasole cu sos alb si cascaval

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.