Biftec clasic
PrinteazaBiftec clasic
- 500 g muşchi de vită
- 2 linguriţe boabe de piper
- 1 linguriţă boabe de muştar
- 2-3 căţei de usturoi
- ulei
- 300 ml vin roşu
- 1 linguriţă condiment
Mod de preparare:
Amesteci boabele de piper cu muştarul şi condimentul şi le pisezi. Cureţi şi usturoiul, îl pisezi şi-l adaugi peste amestecul de condimente împreună cu 4 linguri de ulei.
Speli carnea, o tai felii pe care le treci prin amestecul de condimente. Le pui apoi într-un castron, le acoperi cu o folie de plastic şi le dai la frigider pentru 2 ore ca să se marineze.
După ce carnea s-a marinat, o rumeneşti repede într-o cratiţă, stingi cu vinul şi laşi să fiarbă la foc mic încă 30 de minute. Legumele sote sunt o garnitură potrivită.
Biftec clasic
Poftă bună!