Paste cu afumatură si maioneză

Printeaza

Paste cu afumatură  si maioneză

Ingrediente:Paste cu afumatură si maioneză

  • 400 g paste făinoase (foarte mărunte)
  • 6-7 castraveţi acri
  • 1-2 cepe
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 300 g kaizer ţărănesc
  • 3-4 linguri pline cu vârf cu maioneză
  • sare
  • piper după gust
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Pui pastele la fiert în apa cu sare pentru 10 minute. In acest timp cureţi ceapa şi usturoiul, tai ceapa mărunt şi pisezi usturoul.

Tai apoi cubuleţe castraveţii şi kaizerul.

După ce au fiert pastele le strecori, le treci sub un jet ce apă rece. Le amesteci apoi cu ceapa, usturoiul, cas­traveţii, kaizerul şi maioneza şi potriveşti gustul de sare şi piper.

Adaugi în salată verdeaţa tocată şi o decorezi cu frunze de pătrunjel şi o dai la rece pen­tru o jumătate de oră.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.