Paste cu afumatură si maioneză
PrinteazaPaste cu afumatură si maioneză
- 400 g paste făinoase (foarte mărunte)
- 6-7 castraveţi acri
- 1-2 cepe
- 3-4 căţei de usturoi
- 300 g kaizer ţărănesc
- 3-4 linguri pline cu vârf cu maioneză
- sare
- piper după gust
- verdeaţă
Mod de preparare:
Pui pastele la fiert în apa cu sare pentru 10 minute. In acest timp cureţi ceapa şi usturoiul, tai ceapa mărunt şi pisezi usturoul.
Tai apoi cubuleţe castraveţii şi kaizerul.
După ce au fiert pastele le strecori, le treci sub un jet ce apă rece. Le amesteci apoi cu ceapa, usturoiul, castraveţii, kaizerul şi maioneza şi potriveşti gustul de sare şi piper.
Adaugi în salată verdeaţa tocată şi o decorezi cu frunze de pătrunjel şi o dai la rece pentru o jumătate de oră.
Poftă bună!