Budincă rapidă

Printeaza

Budincă rapidă

Ingrediente:

  • 2 kg cartofi
  • 1 legătură verdeaţă
  • 150 g caşcaval
  • 2 cutii de ciuperci
  • 3-4 ouă
  • 2 linguri smântână
  • 100 g brânză telemea nu prea sărată
  • 1/2 kg pipote de pui
  • 1 gogoşar acru
  • 1 castravete acru
  • 1 mână de măsline verzi

 

Mod de preparare:

Budincă rapidă: Cureţi şi tai cartofii cuburi, îi pui la fiert pen­tru 15 minute. Separat, pui la fiert pipotele de pui.

Tai apoi mărunt ciupercile, castravetele şi gogoşarul, iar telemeaua şi caşcavalul le dai separat pe râzătoare. După ce au fiert cartofii, îi scurgi şi-i pui într-un vas termorezistent.

Adaugi ciupercile scurse, castravetele şi gogoşarul, pipotele fierte, măslinele tocate, tele­meaua rasă şi smântână şi dai la cuptor.

Când budinca e aproape gata, adaugi ouăle bătute şi caşcavalul ras, presari verdeaţa tăiată fin şi mai dai la cuptor pentru 10- 15 minute.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.