Budincă rapidă
PrinteazaBudincă rapidă
Ingrediente:
- 2 kg cartofi
- 1 legătură verdeaţă
- 150 g caşcaval
- 2 cutii de ciuperci
- 3-4 ouă
- 2 linguri smântână
- 100 g brânză telemea nu prea sărată
- 1/2 kg pipote de pui
- 1 gogoşar acru
- 1 castravete acru
- 1 mână de măsline verzi
Mod de preparare:
Budincă rapidă: Cureţi şi tai cartofii cuburi, îi pui la fiert pentru 15 minute. Separat, pui la fiert pipotele de pui.
Tai apoi mărunt ciupercile, castravetele şi gogoşarul, iar telemeaua şi caşcavalul le dai separat pe râzătoare. După ce au fiert cartofii, îi scurgi şi-i pui într-un vas termorezistent.
Adaugi ciupercile scurse, castravetele şi gogoşarul, pipotele fierte, măslinele tocate, telemeaua rasă şi smântână şi dai la cuptor.
Când budinca e aproape gata, adaugi ouăle bătute şi caşcavalul ras, presari verdeaţa tăiată fin şi mai dai la cuptor pentru 10- 15 minute.
Poftă bună!