Mancare de dovlecei cu perişoare
PrinteazaMancare de dovlecei cu perişoare
- 2-3 dovlecei
- 500 g carne tocata
- 2 linguri orez
- 1 ou
- 1 ceapa mica
- 1 lingura faina
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli dovlecei, ii tai marunt si ii pui la fiert cu putina apa clocotita si sare pentru 10 minute. In acest timp, pregatesti perişoarele: amesteci carnea tocata si orezul, oul, ceapa tocata, potrivesti de sare si piper si formezi perişoarele pe care le pui la fiert separat, in apa cu sare.
Le lasi sa fiarbă pe foc mic 25-30 de minute. Fierte, le adaugi in cratita cu dovlecei, pui faina desfacuta intr-o cescuta din zeama in care au fiert perişoarele, mararul tocat si potrivesti de sare.
Mai lasi mancarea pe foc cateva minute si o dai la o parte.
Mancare de dovlecei cu perişoare
Poftă bună!