Mancare de dovlecei cu perişoare

Printeaza

Mancare de dovlecei cu perişoare

Ingrediente:Mancare de dovlecei cu perisoare

  • 2-3 dovlecei
  • 500 g carne tocata
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli dovlecei, ii tai marunt si ii pui la fiert cu putina apa clocotita si sare pentru 10 minute. In acest timp, pregatesti perişoarele: amesteci carnea tocata si orezul, oul, ceapa tocata, potrivesti de sare si piper si formezi perişoarele pe care le pui la fiert separat, in apa cu sare.

Le lasi sa fiarbă pe foc mic 25-30  de minute. Fierte, le adaugi in cratita cu dovlecei, pui faina desfacuta intr-o cescuta din zeama in care au fiert perişoarele, mararul tocat si potrivesti de sare.

Mai lasi mancarea pe foc cateva minute si o dai la o parte.

Mancare de dovlecei cu perişoare

Mancare de dovlecei cu perisoare

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.