Reteta zilei: Salata de couscous cu peste

Printeaza

Salata de couscous cu peste din: fileuri de peste, ulei de masline, sare, piper, coriandru, usturoi, capere, suc de lamaie, otet balsamic, sare, piper.

 

peste:

  • 2 fileuri peste, dupa preferinta
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/4 lingurita coriandru
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 1/2 linguri capere
  • 2 linguri suc de lamaie

salata de cuscus:

  • 1 cana de cuscus
  • 1 ceasca de rosii cherry, injumatatite
  • 1/2 cana masline, injumatatite
  • 1 cutie fasole
  • 1/4 ceasca ceapa rosie, cuburi
  • 2 linguri marar proaspat, tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 1/2 linguri suc de lamaie
  • 1/2 lingura otet balsamic
  • sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Amestecati impreuna pestele cu cu ulei de masline, sare, piper, coriandru, usturoi, capere si suc de lamaie.

Lasati la marinat pentru aproximativ zece minute. Intre timp, gatiti couscous-ul și se taie legumele pentru salata.

Scurgeti si clatiti couscous-ul in apa rece.

Se amesteca ingredientele intr-un bol mare impreuna cu uleiul de masline, zeama de lamaie, otet balsamic, sare si piper si se pastreaza deoparte.

Se incalzeste o tigaie la foc mare. Frigeti pestele pe ambele parti, timp de aproximativ 5 minute.

Turnati sosul cand intoarceti pestele. Serviti salata cu pestele cald.

 

Salata de couscous cu peste

Salata_de_couscous_cu_peste_09

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.